ACTIVECARE PLETFJERNING

ACTIVECARE PLETFJERNING

Vores Antistain 100 Technology er sværvægteren inden for pletfjerning. Den plejer dit tøj ved at fjerne mere end 100 pletter ved kun 40 °C *, så du kan bruge dit favorittøj igen og igen.

ACTIVECARE FJERNER MERE END 100 VANSKELIGE PLETTER. HER ER 5 ALMINDELIGE PLETTER

ACTIVECARE FJERNER MERE END 100 VANSKELIGE PLETTER. HER ER 5 ALMINDELIGE PLETTER
GRÆS
GRÆS
RØDVIN
RØDVIN
LÆBESTIFT
LÆBESTIFT
CHOKOLADE
CHOKOLADE
KETCHUP
KETCHUP
GRÆS

Uanset hvad, så får børn altid vanskelige græspletter på tøjet, som kan være et mareridt at fjerne. De fleste vanskelige pletter forsvinder med ActiveCares smarte teknologi.

GRÆS
RØDVIN

Et godt glas rødvin er lige, hvad man trænger til efter en lang, hård dag, men denne luksus kan blive et problem, når man spilder på sin hvide favorit T-shirt. Heldigvis fjerne ActiveCare rødvinspletter og giver din T-shirt nyt liv

RØDVIN
LÆBESTIFT

Alle kvinder ved, at det er meget nemmere at få makeup på tøjet, end det er at fjerne det igen. Med ActiveCare teknologien bliver irriterende pletter fra læbestift fjernet igen

LÆBESTIFT
CHOKOLADE

Uanset om du spilder chokolade fra en et stykke chokolade, en chokoladeis eller chokoladekage er disse pletter ikke smagfulde på dit tøj. Med ActiveCare kan du nemt fjerne disse uønskede brune pletter ved en temperatur på 20 °C.

CHOKOLADE
KETCHUP

Det kan være meget svært at få ketchup af tøjet. Med vores vaskemaskiner med ActiveCare bliver selv de vanskeligste pletter fjernet

KETCHUP
MULIGHED FOR DAMP

MULIGHED FOR DAMP

Damp indstillingen kan tilsættes som et supplement til forskellige vaskecykluser. Med denne mulighed øges vaskeeffekten med yderligere genereret damp og 99,9% af alle bakterier elimineres uden kemiske additiver. Muligheden er derfor ideel til vask af tøj til folk med allergier eller spædbørn. Derudover letter tilsætningen af damp det efterfølgende strygning af tøj.

*Opnået på Anti Stain programmet (testet på bomuld) og med ActiveCare valget aktiveret. Eksempler på testede pletter: pizza, kaffe, blæk, mælk med kakao, selvbruner, mudder.

**Vaskemidlets virkning optimeres, fordi maskinen aktiverer forblandingen fra de første faser af cyklussen, når den er tilgængelig, og den opretholder altid suspensionen af selve vaskemidlet under hovedvasken.