DEN NYE GENTLE POWER TØRRETUMBLER

DEN NYE GENTLE POWER TØRRETUMBLER

Nænsomheden gør hele forskellen.

En ny måde at passe på miljøet, uden at gå på kompromis med vasketøjet.

Upåklagelig tørring, der passer godt på dit yndlingstøj og vores ressourcer?
Oplev vores nye Bauknecht GentlePower tørretumbler med GentlePower og Heat Pump teknologi, som begge er udviklet til at beskytte hver eneste fiber og sikre maksimal effektivitet i hver eneste vask. Det har aldrig været nemmere at give dit tøj og miljøet et kærligt kram.
NÆNSOMHED ER VORES STYRKE.
NÆNSOMHED ER VORES STYRKE.

Vores innovative GentlePower teknologi er et avanceret luftrecirkulationssystem, der sikrer jævn tørring for hver stykke tøj og 100% pleje af stoffer, der arbejder med flerdimensionelle varmluftstrømme kombineret med unikke tromlebevægelser, som ikke belaster, for at sikre skånsomme, men upåklagelige tørreresultater og minimere slidt på tøjet ved hver vask.

ENERGIBESPARELSER ER DET VIGTIGSTE FOR OS
ENERGIBESPARELSER ER DET VIGTIGSTE FOR OS

Vores Heat Pump teknologi er i stand til effektivt at genbruge forvarmet luft og tørre tøjet på den mest effektive måde. Det særlige system bevarer den varme luft og bruger den efter behov, så der spares op til 68%* energi ved hver vask.

FÅ UBESVÆRET VEDLIGEHOLDELSE OG LANGVARIG YDEEVNE.
Det effektive filtreringssystem er udviklet til at sikre en effektiv tøjvask, der beskytter tørretumbleren og samtidig leverer en helt fantastisk tørring.
SELVRENSENDE KONDENSATOR
SELVRENSENDE KONDENSATOR

Den indbyggede selvrensende kondensatoren er den ideelle løsning til at spare tid og kræfter hver dag og samtidig sikre den bedste vedligeholdelse. Det avancerede system fjerner automatisk fnug efter hver cyklus uden behov for rengøring.

DUOFILTER
DUOFILTER

Det meste af det fnug, der genereres under cyklussen, samles i det praktiske DuoFilter, et pålideligt dobbeltfiltreringssystem for en ny og enklere tørreoplevelse. Filtrene kan nemt tages af og tømmes, så alle komponenter i maskinen altid holdes så rene som muligt og der sikres en god tørreevne over tid.

DEN BEDSTE HJÆLP, DU KAN TÆNKE DIG
DEN BEDSTE HJÆLP, DU KAN TÆNKE DIG
INVERTER MOTOR
INVERTER MOTOR
PRE-IRON
PRE-IRON
ANTI ALLERGY
ANTI ALLERGY
INVERTER MOTOR

En avanceret, driftsikker motor, der minimerer vibrationer, sikrer fremragende resultater og langvarige tørrepræstationer.

INVERTER MOTOR
PRE-IRON

Pre-Iron er et særligt kort program, der blidt forbereder at tørre tøj til strygning. Op til 50 grader varm luft blødgør tekstiler for at gøre dem lettere at stryge.

PRE-IRON
ANTI ALLERGY

Et program designet til at fjerne de vigtigste allergener – såsom pollen, støvmider og dyrehår – så følsom hud altid er beskyttet.

ANTI ALLERGY
AUTENTISK DESIGN TIL DIT HJEM
AUTENTISK DESIGN TIL DIT HJEM

Det lækre design på GentlePower tørretumbler er unikt med raffinerede detaljer, der skaber et elegant og moderne look.

Vaskelugen er fremstillet i et smukt design med kromgreb, der gør det nemt at bruge. Derudover giver den brugervenlige grænseflade med de store berørings- og skærmknapper mulighed for den mest intuitive interaktion.

Det flotte udseende på den nye tørretumbler passer perfekt til GentlePower vaskemaskinen i en unik kombination.

1
3