NYD FØLELSEN AF HJEMME – PÅ EN BÆREDYGTIG MÅDE

NYD FØLELSEN AF HJEMME – PÅ EN BÆREDYGTIG MÅDE

Bauknecht er blevet tildelt en guldmedalje af EcoVadis for vores arbejde med bæredygtighed.

HJEMME ER IKKE KUN ET STED. HJEMME ER EN FØLELSE.

Bauknecht-apparater tilbyder innovative og indbydende løsninger, til glæde i hverdagen, hvor du opnår de ønskede slutresultater på en bæredygtig måde. Det betyder at du skåner dig selv og dine kære, med mindst mulig belastning af vores miljø.
ECOVADIS BÆREDYGTIGHEDSVURDERING
ECOVADIS BÆREDYGTIGHEDSVURDERING

Nyd følelsen af hjemme – på en bæredygtig måde. Bauknecht er blevet tildelt en guldmedalje i 2022 af EcoVadis for vores arbejde med bæredygtighed.

EcoVadis er en af verdens førende og uafhængige udbydere af metoder til evaluering af bæredygtighed. Hvert år udfører EcoVadis en test af forskellige leverandører, hvor firmaet gennemgår deres arbejde med miljø, etik og socialt ansvar. Guldmedaljen tildeles de øverste 5 % af de evaluerede virksomheder.

FOR MERE LIVSKVALITET, HVER ENESTE DAG
FOR MERE LIVSKVALITET, HVER ENESTE DAG

Hos Bauknecht har vi udviklet bæredygtige innovationer og teknologier i mere end 100 år, inspireret af vores kunders behov. Vores produkter imponerer med driftssikkert design, materialer af høj kvalitet og enestående ydeevne.

Vi forstår, hvor meget de små dagligdags goder betyder for dig. Derfor benytter vi hos Bauknecht al vores erfaring og ekspertise til at tilbyde dig de helt rigtige løsninger til de mange gøremål i hverdagen. Hver af dem indeholder gennemtænkte og innovative teknologier, tilpasset dine ønsker og behov.

EN NY GENERATION AF HUSHOLDNINGSAPPARATER
EN NY GENERATION AF HUSHOLDNINGSAPPARATER

Ansvarlig brug af vores naturressourcer er en integreret del af vores tanker og handlinger. Det sker ikke kun i stor målestok – som f.eks. ressourcebesparende produktion. Selv med små tiltag er vi i stand til at opnå store resultater.

Vores produkter fortsætter med at forbedre deres effektivitet. Takket være innovative funktioner og teknologier tager vores produkter hensyn til dig, så du kan vise hensyn til dine kære.

1
OPLEV VORES ENERGIEFFEKTIVE PRODUKTER