NY MULTIFUNKTIONSOVN MED SKÅNSOM DAMPFUNKTION

NY MULTIFUNKTIONSOVN MED SKÅNSOM DAMPFUNKTION

Rammer lige i hjertet af din mad og giver en helt anden madlavningsoplevelse

MERE SMAG

MERE SMAG

Jeg er vild med fisk: når jeg tilbereder den,
skal alle egenskaberne i fisken bevares.
Og de skal helst blive mere intensive.

MERE TEKSTUR

MERE TEKSTUR

Jeg har lært at lave brød.
Resultat? Lige som jeg kan lide det:
Fugtig indvendigt, brunt udvendig.

MERE KALORIEFATTIGT
MERE KALORIEFATTIGT

Jeg har valgt en mere enkel og sundere livsstil. Når jeg spiser, er jeg glad for at opgive fedtstoffer og dressinger, men ikke en tallerken med saftigere og mere velsmagende mad.

FLERE MULIGHEDER
FLERE MULIGHEDER

Jeg kan godt lide at eksperimentere i køkkenet. En kombination af traditionel bagning i ovn med damp lyder som en genial idé.

STEAM TECHNOLOGY
STEAM TECHNOLOGY

Damp er ideel til madlavning. Du kan tilberede lækre, sunde retter, hvor smagen, saftigheden og næringsstofferne bliver smukt bevaret. Men den virkelige magi opstår, når du kombinerer dampning med traditionelle ovnfunktioner: denne kraftfulde kombination giver fantastiske resultater med utrolig enkelhed, og retter der er saftige indvendigt og dejlig sprøde udvendigt.

3 PROGRAMMER TIL SPECIFIKKE FØDEVAREKATEGORIER
3 PROGRAMMER TIL SPECIFIKKE FØDEVAREKATEGORIER

Kom vand i hulrummet i bunden af ovnrummet, drej på knappen for at vælge programmet og start tilberedningen. Særlige algoritmer regulerer tilberedningsparametrene for den opskrift, du tilbereder og omdanner vandet til damp og garanterer fremragende resultater for brød, kød og fisk. Ved at bevare produktets naturlige fugtighed giver funktionen mad, der er blød og saftig indvendigt og gylden og sprød udvendig. Kort og godt: perfekt.