LAV KØKKENET OM TIL ET EVENTYR

LAV KØKKENET OM TIL ET EVENTYR

Opgraderede funktioner, fremragende ydelse og autentisk design er nogle af de betegnelser, man kan hæfte på indbygningsprodukterne i den nye Bauknecht kollektion. Den er udviklet til mennesker, der vil udforske nye stilarter og muligheder for indretning og som brænder for et unikt drømmekøkken med en eksklusiv og personlig stil.
Det giver en anden følelse, en anden oplevelse hver gang.

MADLAVNING

UDLEV DIN KØKKENDRØM MED PASSION

UDLEV DIN KØKKENDRØM MED PASSION

Bauknecht har designet madlavningsprodukter til indbygning med en uovertruffen ydelse, og som giver maksimal frihed til at vælge og muligheden for at slippe kreativiteten løs i køkkenet. Med perfekte resultater hver gang. De nye indbygningsprodukter til madlavning holder madens egenskaber intakte, forbedrer smagen og giver dig en total multi-sensorisk oplevelse.

KØLING
SKAL DIN MAD SMAGE LIGE SÅ FRISK SOM DEN VAR KØBT I GÅR?
SKAL DIN MAD SMAGE LIGE SÅ FRISK SOM DEN VAR KØBT I GÅR?

For at spise mad, der er købt for flere dage siden, er det vigtigt at holde den frisk i længere tid. Bauknecht køleskabe og frysere bevarer friskheden og madens oprindelige tekstur takket være de fremragende opbevaringsteknologier.

Køleskabe og fryser
OPVASKEMASKINER
Mere fleksibilitet for et liv fuld af muligheder.
Mere fleksibilitet for et liv fuld af muligheder.

Bauknecht opvaskemaskiner sørger for opvaskning: de bruger lidt vand, lidt strøm og arbejder forsigtigt, hurtigt, grundigt og roligt. Dette giver mere tid til at lave mad og nyde. Et blik ind i det indre af produktet vil inspirere dig: Stabile, glatte udtræk på den højdejusterbare øverste kurv gør lastning behagelig. Robuste kurve af høj kvalitet beskytter dine drikkeglas og tallerkener under vaskecyklussen, og fleksible indlæsningsmuligheder sparer en masse plads.

OPVASKEMASKINER