>
Burgere med blåskimmelost og peberfrugter

Burgere med blåskimmelost og peberfrugter

Dette er den klassiske, amerikanske “Blue Cheese”-burger, hvor gorgonzola giver en fantastisk smag sammen med peberfrugterne. En dejlig hovedret, når vennerne kommer på besøg.

Krydr kødet med salt og peber, form bøfferne, kom gorgonzola på toppen, og læg bøfferne på en Crisper-plade. Skær løg i skiver og kom dem i balsamicoen. Skær peber, tomater,løg i skiver og sæt burgerbollerne i ovnen i nogle få minutter. Så er maden klar. Et ekstra tips: du kan komme sesamfrø i burgerblandingen.

  • TILBEREDNINGSTID : 6 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød
  • 4 burgerboller
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 100 g blåskimmelost
  • 2 tomater
  • 2 tsk. balsamico
  • salt
  • peber
Ingredienser - Burgere med blåskimmelost og peberfrugter
Forberedelse
Forberedelse - Burgere med blåskimmelost og peberfrugter

Trin 1
Blandt det hakkede kød med salt og peger, del købet op i den passende størrelse og form dem med hænderne. Skyld og skær peberfrugter i ringe, tomater i både og løget i skiver. Læg grøntsagerne på en pande og tilsæt balsamico.

Trin 2
Placer bollerne, grøntsager og burgeren med blåskimmelost på Crisper-pladen.

Trin 3
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effektniveau. Bagetid: 6 min.