Cæsarsalat

Cæsarsalat

Cæsarsalat er en fyldig amerikansk salat med kylling som hovedingrediens. Den italienske kok Cesare Cardini opfandt denne salat med cremet dressing, der gør den endnu mere velsmagende. Prøv den i denne fyldige og traditionelle udgave.

Steg kyllingebrysterne i ovnen sammen med hjemmelavede brødcroutoner. Lav dressingen. Skær det stegte kyllingebryst i terninger, vask og pluk salaten og læg det hele i en stor skål. Tilsæt croutonerne, dressingen og krydderierne. Et ekstra tip: duftende basilikumblade og en knivspids rosa peberkorn giver salaten ekstra smag.

  • TILBEREDNINGSTID : 25 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 800 g kyllingebryst
  • 400 g brødskiver
  • 1 fed hvidløg
  • 1 hoved romainesalat
  • 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g parmesanost
  • 1 æg
  • 1 citron
  • 2 tsk. Worcesterhire Sauce
  • 2 tsk. vineddike
  • peber
  • salt
Forberedelse

Trin 1
Læg kyllingebrysterne på en bageplade. Skær skorpen af brødet og skær det i små tern. Læg dem på bagepladens sammen med kyllingebrystet.

Trin 2
Nu forbereder du dressingen ved at blande citronsaft, æg, eddike, skrællet hvidløg, Worcesterhire Sauce, salt og peber og blender det til du får en cremet og blød blanding.

Trin 3
Skyld og skær salaten i stimler og læg dem i en stor skål. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Tilsæt kylling, ristede croutoner og dressing. Krydr, bland salaten og server.

Trin 4
Sæt bagepladen i ovnen Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 185 °C. Tilberedningstid: 25 min.