Cæsarsalat er en fyldig amerikansk salat med kylling som hovedingrediens. Den italienske kok Cesare Cardini opfandt denne salat med cremet dressing, der gør den endnu mere velsmagende. Prøv den i denne fyldige og traditionelle udgave.
Steg kyllingebrysterne i ovnen sammen med hjemmelavede brødcroutoner. Lav dressingen. Skær det stegte kyllingebryst i terninger, vask og pluk salaten og læg det hele i en stor skål. Tilsæt croutonerne, dressingen og krydderierne. Et ekstra tip: duftende basilikumblade og en knivspids rosa peberkorn giver salaten ekstra smag.
Trin 1
Læg kyllingebrysterne på en bageplade. Skær skorpen af brødet og skær det i små tern. Læg dem på bagepladens sammen med kyllingebrystet.
Trin 2
Nu forbereder du dressingen ved at blande citronsaft, æg, eddike, skrællet hvidløg, Worcesterhire Sauce, salt og peber og blender det til du får en cremet og blød blanding.
Trin 3
Skyld og skær salaten i stimler og læg dem i en stor skål. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Tilsæt kylling, ristede croutoner og dressing. Krydr, bland salaten og server.
Trin 4
Sæt bagepladen i ovnen Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 185 °C. Tilberedningstid: 25 min.