En mere kalorielet udgave af den klassiske burger, der sammen med ost, er den ideelle opskrift til både børn, og kostbevidste voksne.
Skår kyllingen i stykker og krydr den med rosmarin, salt og peber. Form kugler og dejen og tryk dem flade for at forme de burgerbollerne. Bag bollerne og skær dem over, før fyldet lægges på. Et ekstra tips: krydr løgene i hvidvinseddike og frisk oregano, før du går i gang med tilberedningen.
Trin 1
Bland kyllingekødet med en kniv, læg det på en bageplade, beklædt med bagepapir, og krydr det med salt, peber, olivenolie og rosmarin. Fordel det på antallet af burgere, du vil servere. Form burgerne med hænderne eller brug en udstikker eller et stort glas.
Trin 2
Læg burgerne på en bageplade, beklædt med bagepapir. Læg ost og løgskiver ovenpå. Giv de halverede boller to minutter i ovnen. Skyld salaten grundigt og lad den dryppe helt af, før den lægges på burgerbollen.
Trin 3
Sæt beholderen i ovnen. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 185 °C. Bagetid: 22 min.
Relaterede opskrifter
Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereAsado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere