>
Cheeseburgere med kylling

Cheeseburgere med kylling

En mere kalorielet udgave af den klassiske burger, der sammen med ost, er den ideelle opskrift til både børn, og kostbevidste voksne.

Skår kyllingen i stykker og krydr den med rosmarin, salt og peber. Form kugler og dejen og tryk dem flade for at forme de burgerbollerne. Bag bollerne og skær dem over, før fyldet lægges på. Et ekstra tips: krydr løgene i hvidvinseddike og frisk oregano, før du går i gang med tilberedningen.

  • TILBEREDNINGSTID : 22 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 480 g kyllingebryst
  • 8 skiveskåret ost
  • 8 blade grøn salat
  • 1 løg
  • 4 Fuldkornsbrød
  • 2 kviste rosmarin
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • peber
  • salt
Ingredienser - Cheeseburgere med kylling
Forberedelse
Forberedelse - Cheeseburgere med kylling

Trin 1
Bland kyllingekødet med en kniv, læg det på en bageplade, beklædt med bagepapir, og krydr det med salt, peber, olivenolie og rosmarin. Fordel det på antallet af burgere, du vil servere. Form burgerne med hænderne eller brug en udstikker eller et stort glas.

Trin 2
Læg burgerne på en bageplade, beklædt med bagepapir. Læg ost og løgskiver ovenpå. Giv de halverede boller to minutter i ovnen. Skyld salaten grundigt og lad den dryppe helt af, før den lægges på burgerbollen.

Trin 3
Sæt beholderen i ovnen. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 185 °C. Bagetid: 22 min.