Den ultimative småkage, der på grund af sin størrelse kan betegnes som en snack. I den mest klassiske opskrift indeholder den groft hakkede chokolade og et twist af karamelliseret rørsukker. Med andre order - lækker!
Chokoladecookies tilberedes ved at blande smør med sukker og æggeblommer. Tilsæt mel og bagepulver og til sidst den hakkede chokolade. Form kugler direkte på pladen i mikrobølgeovnen og bag dem et par minutter. Et ekstra tips: kom masser af stødt ingefær i dejen sammen med chokoladestykkerne.
Trin 1
Kom den smeltede smør og en knivspids salt, sukker og æggeblommer i en skål, og rør blandingen godt sammen. Tilsæt mel og rør igen.
Trin 2
Tilsæt chokoladestykkerne. Lav kugler på størrelse med en valnød, tryk dem flade og læg den på Crisper-pladen.
Trin 3
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effektniveau. Bagetid: 5 min.