Chokolade cookies

Chokolade cookies

Den ultimative småkage, der på grund af sin størrelse kan betegnes som en snack. I den mest klassiske opskrift indeholder den groft hakkede chokolade og et twist af karamelliseret rørsukker. Med andre order - lækker!

Chokoladecookies tilberedes ved at blande smør med sukker og æggeblommer. Tilsæt mel og bagepulver og til sidst den hakkede chokolade. Form kugler direkte på pladen i mikrobølgeovnen og bag dem et par minutter. Et ekstra tips: kom masser af stødt ingefær i dejen sammen med chokoladestykkerne.

  • TILBEREDNINGSTID : 5 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 1 spsk. smeltet smør
  • 2 spsk.rørsukker
  • 1 æggeblommer
  • 3 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. groft hakket chokolade
Forberedelse
Forberedelse - Chokolade cookies

Trin 1
Kom den smeltede smør og en knivspids salt, sukker og æggeblommer i en skål, og rør blandingen godt sammen. Tilsæt mel og rør igen.

Trin 2
Tilsæt chokoladestykkerne. Lav kugler på størrelse med en valnød, tryk dem flade og læg den på Crisper-pladen.

Trin 3
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effektniveau. Bagetid: 5 min.