Flankage med chokolade

Flankage med chokolade

En lækker chokoladekage, der er fugtig i midten på grund af den lille mængde mel, en virkelig himmerigsmundfuld.

Lav først en chokoladefondant ved at piske æg og sukker til den har en blød konsistens, og tilsæt sigtet mel. Smelt chokoladen i smørret og tilsæt det til blandingen. Kom massen i forme og bag. Et ekstra tip: tilsæt stødt kanel.

  • TILBEREDNINGSTID : 35 min
  • FORBEREDELSESTID : 25 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 40 g mørk chokolade 75%
  • 60 g æg
  • 50 g sukker
  • 16 g mel
  • 36 g smør
Forberedelse

Trin 1
Star med at blande æg og sukker. Brug et piskeris og pisk til blandingen er blød og skummende. Tilsæt sigtet mel og rør igen.

Trin 2
Smelt smørret. Mål temperaturen med et køkkentermometer og tilsæt chokoladestykkerne, når temperaturen er over 50 °C Rør til chokoladen er helt smeltet.

Trin 3
Bland chokoladecremen med æggeblandingen og rør, til du har en glat dej. Kom blandingen i forme og bag den.

Trin 4
Sæt beholderen i ovnen. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 180 °C. Bagetid: 35 min.