En lækker chokoladekage, der er fugtig i midten på grund af den lille mængde mel, en virkelig himmerigsmundfuld.
Lav først en chokoladefondant ved at piske æg og sukker til den har en blød konsistens, og tilsæt sigtet mel. Smelt chokoladen i smørret og tilsæt det til blandingen. Kom massen i forme og bag. Et ekstra tip: tilsæt stødt kanel.
Trin 1
Star med at blande æg og sukker. Brug et piskeris og pisk til blandingen er blød og skummende. Tilsæt sigtet mel og rør igen.
Trin 2
Smelt smørret. Mål temperaturen med et køkkentermometer og tilsæt chokoladestykkerne, når temperaturen er over 50 °C Rør til chokoladen er helt smeltet.
Trin 3
Bland chokoladecremen med æggeblandingen og rør, til du har en glat dej. Kom blandingen i forme og bag den.
Trin 4
Sæt beholderen i ovnen. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 180 °C. Bagetid: 35 min.
Relaterede opskrifter
Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereAsado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere