Focacciabrød med skinke og ost

Focacciabrød med skinke og ost

En lækker mundfuld af den traditionelle focaccia, der er en lækker snack til de små.

Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, sukker og olie. Rør melet i dejen og rør den godt sammen. Lad den hæve et lunt sted. Når dejen er færdighævet, deles dem og trykkes ud, så den fylder hele bradepanden, og dejen går op over kanterne. Dæk med skinke og mozzarella Et ekstra tip: Drys med frisk oregano før bagning.

  • TILBEREDNINGSTID : 25 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 160 g mel med højt glutenindhold
  • 200 ml Vand
  • 2 spsk. Ekstra jomfruolivenolie
  • 2 g Gær
  • 1 tsk. Sukker
  • 140 g Kogt skinke
  • 200 g Mozzarella
  • Salt
Ingredienser - Focacciabrød med skinke og ost
Forberedelse
Forberedelse - Focacciabrød med skinke og ost

Trin 1
Når dejen er færdig (følg instruktionerne i videoens trin 1) og når den er færdighævet efter to timer, er dejen klar til brug. Rul dejen tyndt ud med en kagerulle, så den er dobbelt så lang som bradepanden. Dæk med skinke og mozzarella i skiver.

Trin 2
Fold den overskydende dej over og luk focacciaen. Dryp med lidt olivenolie.

Trin 3
Sæt beholderen i ovnen. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 190 °C. Stegetid: 25 min.