En lækker mundfuld af den traditionelle focaccia, der er en lækker snack til de små.
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, sukker og olie. Rør melet i dejen og rør den godt sammen. Lad den hæve et lunt sted. Når dejen er færdighævet, deles dem og trykkes ud, så den fylder hele bradepanden, og dejen går op over kanterne. Dæk med skinke og mozzarella Et ekstra tip: Drys med frisk oregano før bagning.
Trin 1
Når dejen er færdig (følg instruktionerne i videoens trin 1) og når den er færdighævet efter to timer, er dejen klar til brug. Rul dejen tyndt ud med en kagerulle, så den er dobbelt så lang som bradepanden. Dæk med skinke og mozzarella i skiver.
Trin 2
Fold den overskydende dej over og luk focacciaen. Dryp med lidt olivenolie.
Trin 3
Sæt beholderen i ovnen. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 190 °C. Stegetid: 25 min.
Relaterede opskrifter
Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereAsado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere