En rigtig lækker kage, som kan nydes friskbagt sammen med en dejlig kop kaffe eller te. Den er meget hurtig at tilberede i en mikrobølgeovn.
Kagen er hurtig at tilberede: kom mel, sukker, smeltet smør, æg, bær og vaniljekorn i en stor skål. Hæld blandingen på Crisper-pladen, og bag den i ovnen. Et ekstra tips: erstat smørret med solsikkeolie for en mere kaloriefattig kage.
Trin 1
Kom mandelmel, det smeltede smør, sukker, det selvhævende mel og æg i en skål. Skær vaniljestangen op på langt og skrab vaniljekornene ud med en kniv. Bland med den elektriske mikser for at få et ensartet resultat.
Trin 2
Smør den eksklusive Crisper-plade og strø mel på, og kom halvdelen af dejen på pladen med en spatel. Læg bærrene på og dæk dem med resten af dejen.
Trin 3
Dæk fladen med de hakkede mandler og strø sukker over dem.
Trin 4
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effektniveau. Stegetid: 8 min.