>
Fyldte champignon

Fyldte champignon

Champignon er populære i madlavning over hele verden, og denne opskrift yder dem særlig retfærdighed som en appetitvækker, der er værdig som tilbehør ved enhver vigtig middag.

Skyld champignonerne grundigt og fjern stokken, som du bruger sammen med resten af ingredienserne. Kom fyldet i champignonerne og steg dem i ovnen. Et ekstra tip: tilsæt en knivspids stødt kanel og overrask gæsterne med en spændende smagsoplevelse.

  • TILBEREDNINGSTID : 25 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 8 Spiselige rørhatte
  • 1 bundt persille
  • 2 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 40 g rasp
  • 20 g tørret oregano
  • 60 ml olivenolie
  • salt
Ingredienser - Fyldte champignon
Forberedelse
Forberedelse - Fyldte champignon

Trin 1
Skyl champignonerne grundigt og fjern stokken. Skyl hovederne grundigt, og lav en lille fordybning, hvor stokken har siddet. Skyl persillen, hak den fint sammen med hvidløgsfeddet og stokkene. Bland ingredienserne med skylle og hakket chili, tørre oregano, salt, olivenolie og rasp.

Trin 2
Fyld champignonerne med bladningen, og sæt dem på en smurt bageplade.

Trin 3
Sæt bagepladen i ovnen, og vælg den konventionelle opvarmningsfunktion. Temperatur: 200 °C. Tilberedningstid: 25 min.