Champignon er populære i madlavning over hele verden, og denne opskrift yder dem særlig retfærdighed som en appetitvækker, der er værdig som tilbehør ved enhver vigtig middag.
Skyld champignonerne grundigt og fjern stokken, som du bruger sammen med resten af ingredienserne. Kom fyldet i champignonerne og steg dem i ovnen. Et ekstra tip: tilsæt en knivspids stødt kanel og overrask gæsterne med en spændende smagsoplevelse.
Trin 1
Skyl champignonerne grundigt og fjern stokken. Skyl hovederne grundigt, og lav en lille fordybning, hvor stokken har siddet. Skyl persillen, hak den fint sammen med hvidløgsfeddet og stokkene. Bland ingredienserne med skylle og hakket chili, tørre oregano, salt, olivenolie og rasp.
Trin 2
Fyld champignonerne med bladningen, og sæt dem på en smurt bageplade.
Trin 3
Sæt bagepladen i ovnen, og vælg den konventionelle opvarmningsfunktion.
Temperatur: 200 °C. Tilberedningstid: 25 min.
Relaterede opskrifter
Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereAsado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere