Hvem have nogen idé om, at man kunne koge suppe i en mikrobølgeovn? Denne lækre græskarsuppe kan også laves med butternut squash - alt efter hvad der er sæsonprodukter.
Skyl græskarret eller squashen. Skær græskarret og løgnene i små stykker, tilsæt grøntsagsbouillon, olie og de tørre ingredienser. Suppen blendes, når den er færdigkogt
Trin 1
Skræl og skær græskarret i store stykker, fjern kernerne og skær det i mindre stykker. Pil løget og skær det ikke stykker. Kom det i en skål, der tåler mikrobølgeovn, sammen med græskarstykker, olie, salt og peber.
Trin 2
Tilsæt mynte, gurkemeje og vand.
Trin 3
Blend suppen med en stavblender.
Trin 4
Stil skålen i mikrobølgeovnen og vælg effektniveauet 750W. Tilberedningstid: 15 min.