Græskarsuppe med gurkemeje og mynte

Græskarsuppe med gurkemeje og mynte

Hvem have nogen idé om, at man kunne koge suppe i en mikrobølgeovn? Denne lækre græskarsuppe kan også laves med butternut squash - alt efter hvad der er sæsonprodukter.

Skyl græskarret eller squashen. Skær græskarret og løgnene i små stykker, tilsæt grøntsagsbouillon, olie og de tørre ingredienser. Suppen blendes, når den er færdigkogt

  • TILBEREDNINGSTID : 15 min
  • FORBEREDELSESTID : 15 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 1 løg
  • 500 g Græskar eller butternut squash
  • 30 g Mynte
  • 2 tsk. Gurkemeje
  • 6 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 700 ml Grøntsagsbouillon
Ingredienser - Græskarsuppe med gurkemeje og mynte
Forberedelse
Forberedelse - Græskarsuppe med gurkemeje og mynte

Trin 1
Skræl og skær græskarret i store stykker, fjern kernerne og skær det i mindre stykker. Pil løget og skær det ikke stykker. Kom det i en skål, der tåler mikrobølgeovn, sammen med græskarstykker, olie, salt og peber.

Trin 2
Tilsæt mynte, gurkemeje og vand.

Trin 3
Blend suppen med en stavblender.

Trin 4
Stil skålen i mikrobølgeovnen og vælg effektniveauet 750W. Tilberedningstid: 15 min.