>
Grillet laks med sprøde krydderurter

Grillet laks med sprøde krydderurter

Den dejlige, friske smag af havet er en af laksens egenskaber, og ved at tilsætte nogle aromatiske krydderurter bliver denne smag kun fremhævet. Og raspen gør den endnu mere sprød.

Denne ret er meget nem at tilberede: hak krydderurterne og bland dem i raspen, tilsæt salt og peber. Tilsæt lidt olie til laksefileterne, og bred blandingen ud over. Læg laksen på Crisper-pladen. Et ekstra tips: server med citronbåde.

  • TILBEREDNINGSTID : 7 min
  • FORBEREDELSESTID : 10 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 720 g laksefileter
  • 50 g rasp
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 kviste mynte
  • 1 bundt basilikum
  • 1 bundt persille
  • 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • salt
  • peber
Ingredienser - Grillet laks med sprøde krydderurter
Forberedelse
Forberedelse - Grillet laks med sprøde krydderurter

Trin 1
Skyld alle krydderur og lad dem dryppe af. Hak dem fint og kom dem i en skål. Tilsæt rasp, salt og peber. Bland det hele med en grydeske.

Trin 2
Kom lidt olie på laksefileterne og vend dem i rasp, dog ikke på siden med skind.

Trin 3
Læg laksefileterne på Crisper-pladen og dryp med lidt olie.

Trin 4
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effekt niveau. Tilberedningstid: 7 min.