Grillet tunbøf med tomater og oliven

Grillet tunbøf med tomater og oliven

En tunbøf er altid en enkel, men lækker ret, der bliver sprød, takket være grillfunktionen. På kun 6 minutter.

Læg tunbøfferne på Crisper-pladen og læg tomat, oliven, hakket basilikum, et stænk olie, balsamico, salt og peber ovenpå. Sluk for ovnen. Et ekstra tips: du kan også komme hakket estragon i krydderblandingen.

  • TILBEREDNINGSTID : 6 min
  • FORBEREDELSESTID : 15 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 4 tunbøf
  • 10 cherry tomater
  • 10 sorte oliven
  • 4 blade basilikum
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • salt
  • peber 4 tsk. balsamico
Ingredienser - Grillet tunbøf med tomater og oliven
Forberedelse
Forberedelse - Grillet tunbøf med tomater og oliven

Trin 1
Skyl og skær tomaterne i både. Skær de sorte oliven i ringe, skyld og hak basilikum. Læg tunbøfferne på den eksklusive Crisper-plade og server med de snittede grøntsager. Tilsæt olie, salt, peber og nogle få dråber balsamico.

Trin 2
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effekt niveau.