>
Gullasch

Gullasch

Gullasch er en traditionel ungarsk ret, som er ret stærk, og som altid kræver lang tilberedningstid, men takket være mikrobølgeovnen, bliver tiden væsentlig mindre.

Det er nemt at tilberede gullasch. Skær kød og grøntsager i små tern og tilsæt alle øvrige ingredienser i en beholder, der tåler mikrobølgeovn, og lav retten færdig på kun 20 minutter. Et ekstra tips: gør denne opskrift mere moderne med timian og røget paprika.

  • TILBEREDNINGSTID : 18 min
  • FORBEREDELSESTID : 15 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 500 ml oksebouillon
  • 400 g kalvekød
  • 200 g løg
  • 250 g kartofler
  • 1 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 stilktomater
  • 25 g sød paprika
  • 25 g svinefedt
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • salt
Forberedelse
Forberedelse - Gullasch

Trin 1
Skær kødet i tern, hak løget fint og kom begge dele i en beholder, der tåler mikrobølgeovn sammen med smør og en tsk. mel.

Trin 2
Skyl tomater og peberfrugt og fjern stilken og kernerne og skær det i små tern. Skæl kartofler og gulerødder og skær i små tern. Tilsæt grøntsager og krydderier og hæld bouillon i beholderen og bland.

Trin 3
Sæt beholderen i mikrobølgeovnen. Indstil mikrobølgeovnen på 750W. Tidsforbrug: 18 min.