Linsesuppe med kokosmælk og karry

Linsesuppe med kokosmælk og karry

Duften af karry er umiskendelig og giver alle retter den karakteristiske smag. Linser skal normalt koges i lang tid, men i mikrobølgeovnen er de klar på nogle få minutter.

Suppen er meget nem at lave. Alle ingredienser skal lægges i en beholder, der tåler mikrobølgeovne og så skal du blot indstille ovnen. Et ekstra tips: pynt med frisk merian og saltflager.

  • TILBEREDNINGSTID : 18 min
  • FORBEREDELSESTID : 10 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 200 g røde linser
  • 700 ml vand
  • 2 tsk. tomatpuré
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk. karry
  • 50 ml kokosmælk
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • salt
  • peber
Ingredienser - Linsesuppe med kokosmælk og karry
Forberedelse
Forberedelse - Linsesuppe med kokosmælk og karry

Trin 1
Suppen er meget nem at lave. Alle ingredienser skal lægges i en beholder, der tåler mikrobølgeovne og så skal du blot indstille ovnen. Et ekstra tips: pynt med frisk merian og saltflager.

Trin 2
Skyl linserne grundig, læg dem i en beholder, der tåler mikrobølgeovn og tilsæt lidt olie. Tilsæt grøntsagsbouillonterningen, tomatpuré og karry. Smag til med salt og peber og tilsæt kokosmælk

Trin 3
Indstil mikrobølgeovnen på 750W. Tidsforbrug: 18 min.