Franske marengs ligner små skyer og smelter i munden. Du vil sætte pris på deres smag. Prøv dem som de er, eller som pynt på kager.
Det er hurtigt at tilberede marengs. Del æggehvider og blommer. Pisk æggehviderne med en elektrisk mikser, til de er stive. Tilsæt flormelis og nogle dråber citron, mens du pisker. Kom blandingen i en sprøjtepose og sæt dine marengs direkte på en bageplade.
Trin 1
Del æggehvider og blommer. Stil æggehviderne i en røreskål ved stuetemperatur og pisk dem til de er stive. Brug en elektrisk mikser ved medium hastighed. Tilsæt flormelis og nogle dråber citron, mens du pisker.
Trin 2
Dæk en bageplade med bagepapir. Kom blandingen i en sprøjtepose og sæt små ovale toppe direkte på bagepladen.
Trin 3
Del æggehvider og blommer. Stil æggehviderne i en røreskål ved stuetemperatur og pisk dem til de er stive. Brug en elektrisk mikser ved medium hastighed. Tilsæt flormelis og nogle dråber citron, mens du pisker.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereTynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere