>
Marengs

Marengs

Franske marengs ligner små skyer og smelter i munden. Du vil sætte pris på deres smag. Prøv dem som de er, eller som pynt på kager.

Det er hurtigt at tilberede marengs. Del æggehvider og blommer. Pisk æggehviderne med en elektrisk mikser, til de er stive. Tilsæt flormelis og nogle dråber citron, mens du pisker. Kom blandingen i en sprøjtepose og sæt dine marengs direkte på en bageplade.

  • TILBEREDNINGSTID : 100 min
  • FORBEREDELSESTID : 15 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 50 g æggehvider
  • 110 g Flormelis
  • citronsaft
Ingredienser - Marengs
Forberedelse
Forberedelse - Marengs

Trin 1
Del æggehvider og blommer. Stil æggehviderne i en røreskål ved stuetemperatur og pisk dem til de er stive. Brug en elektrisk mikser ved medium hastighed. Tilsæt flormelis og nogle dråber citron, mens du pisker.

Trin 2
Dæk en bageplade med bagepapir. Kom blandingen i en sprøjtepose og sæt små ovale toppe direkte på bagepladen.

Trin 3
Del æggehvider og blommer. Stil æggehviderne i en røreskål ved stuetemperatur og pisk dem til de er stive. Brug en elektrisk mikser ved medium hastighed. Tilsæt flormelis og nogle dråber citron, mens du pisker.