Er du træt af den sædvanlige pizza, eller har du bare ikke tid til at lave dejen? Alting bliver meget nemmere, hvis du bruger brødskiver, så du bevarer den karakteristiske smag af pizza, og hvis du tilsætter en masse grøntsager.
Skær først grøntsagerne i strimler, kom tomatsauce på brødskiverne og dæk med grøntsagerne og mozzarella, Bag et par minutter, så er de klar. Et ekstra tips: kom frisk basilikum i slutningen af bagningen, så får du et strejf af Middelhavet.
Trin 1
Skyld og skær grøntsagerne i tynde strimler. Fjern alle frø fra peberfrugterne. Skær mozzarellaen i tynde strimler. Dryp olivenolie på brødskiverne, og kom tomatsauce på. Læg til sidst mozzarella og grøntsager på.
Trin 2
Låg pizzaerne i bradepanden, drys dem med oregano og salt, og dryp lidt olivenolie på.
Trin 3
Sæt fadet i ovnen på tredje niveau. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 200 °C. Stegetid: 19 min.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereTynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere