>
New Yorker Cheesecake

New Yorker Cheesecake

Denne dessert med ost får tænderne til at løbe i vand, den er vildt populær og findes i et utal af varianter. Den kan også nydes til en kop te eller kaffe.

Forbered først bunden og bland kiks og smør godt sammen, fordel så oste- og æggemassen og bag den midt i ovnen. Serveringstips: server kagen i skiver med revet citronskal og forskellige bær.

  • TILBEREDNINGSTID : 55 min
  • FORBEREDELSESTID : 25 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 150 g kiks 75 g smør 300 g flødeost 70 g fløde 50 g sukker 2 æg 20 g majsstivelse 1 citron
Forberedelse

Trin 1
Start med bunden. Knus kiksene fint med en blender. Hæld kiksene i en røreskål sammen med den smeltede smør og bland grundigt.

Trin 2
Fordel blandingen med kiks og smør i en springform. Pres den godt sammen - den skal også gå op af siderne. Når den er jævnt spredt, sættes en i køleskabet i 30 minutter.

Trin 3
Pisk æg og sukker, til du har en let og skummende blanding. Undgå klumper.

Trin 4
Tilsæt flødeost, mens du rører, og tilsæt fløde, citronsaft og majsstivelse.

Trin 5
Tag bunden ud ad køleskabet og læg blandingen i springformen.

Trin 6
Sæt springformen i ovnen. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 180 °C. Tilberedningstid: 55 min.