>
Picana's churrasco

Picana's churrasco

Churrasco er symbolet på det Brasilianske køkken og tilberedes med udskæringer af forskelligt kød, men picanha, eller oksekød betragtes som en himmerigsmundfuld.

Første trin i tilberedningen af picana's churrasco er at lave en marinade med olie, slat, peber, rosmarin og hakket salvie. Når kødet er krydret steges det i ovnen ved medium temperatur. Et ekstra tips: server med citronsaft og et drys groft salt.

  • TILBEREDNINGSTID : 47 min
  • FORBEREDELSESTID : 25 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 500 g Oksekød
  • 2 fed hvidløg
  • 4 blade salvie
  • 1 kvist rosmarin
  • 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. Rosa peberkorn
  • salt
Ingredienser - Picana's churrasco
Forberedelse
Forberedelse - Picana's churrasco

Trin 1
Pil og hak hvidløget fint. Skyl rosmarin, og tage bladene af stilkene. Skyld bladene og hak dem. Put alle de aromatiske krydderurter i en røreskål og bland dem med olivenolie, salt og rosa peberkorn.

Trin 2
Sæt hele stegen i ovnen i et ildfast fad. Hæld marinaden over, og lad det trække i 2 timer. Nu er du klar til at stege.

Trin 3
Sæt fadet i ovnen på andet niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 180 °C. Stegetid: 47 min.