Churrasco er symbolet på det Brasilianske køkken og tilberedes med udskæringer af forskelligt kød, men picanha, eller oksekød betragtes som en himmerigsmundfuld.
Første trin i tilberedningen af picana's churrasco er at lave en marinade med olie, slat, peber, rosmarin og hakket salvie. Når kødet er krydret steges det i ovnen ved medium temperatur. Et ekstra tips: server med citronsaft og et drys groft salt.
Trin 1
Pil og hak hvidløget fint. Skyl rosmarin, og tage bladene af stilkene. Skyld bladene og hak dem. Put alle de aromatiske krydderurter i en røreskål og bland dem med olivenolie, salt og rosa peberkorn.
Trin 2
Sæt hele stegen i ovnen i et ildfast fad. Hæld marinaden over, og lad det trække i 2 timer. Nu er du klar til at stege.
Trin 3
Sæt fadet i ovnen på andet niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 180 °C. Stegetid: 47 min.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereTynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere