Små chokolademuffins

Små chokolademuffins

Disse lækre muffins, der næsten kan spises i en mundfuld stammer fra USA. De kan spises til en kop kaffe eller te, eller som en snack om eftermiddagen. De er normalt søde, men kan også tilberedes med krydderier.

Kom alle ingredienser i en skål, undtagen den hakkede chokolade, og rør med et piskeris, til du får en glat dej. Tilsæt chokoladestykkerne og hæld blandingen i en form, der tåler mikrobølgeovn, og sæt dem i ovnen: dine muffins er klar efter 4 minutter. Et ekstra tips: du kan tilsætte stødt kanel i dejen.

  • TILBEREDNINGSTID : 6 min
  • FORBEREDELSESTID : 10 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 6 spsk. hvedemel
  • 1 spsk. gær
  • 6 spsk. sukker
  • 5 spsk. kakao
  • 4 spsk. Hakket chokolade
  • 2 æg
  • 4 spsk. solsikkeolie
  • 2 spsk. mælk
Ingredienser - Små chokolademuffins
Forberedelse
Forberedelse - Små chokolademuffins

Trin 1
Kom alle ingredienser i en skål, undtagen den hakkede chokolade. Sigt melet før gær og kakao tilsættes. Rør alle ingredienser sammen, til dejen er ensartet. Tilsæt chokoladestykkerne og rør grundigt.

Trin 2
Kom dejen i forme, der tåler mikrobølgeovn. Formene skal ikke fyldet helt op til kanten. Sæt formene på Crisper-pladen."

Trin 3
Stil Crisper-pladen i mikrobølgeovnen. Vælg Crisper-funktionen med Auto effektniveau. Tilberedningstid: 6 min.