Lam er blandt det mest velsmagende kød, og derfor vækker lammekoteletter altid glæde ved middagsbordet, når du samler venner og familie.
Fjern overskydende fedt fra lammekoteletterne, og mariner kødet i krydderurter, olie, salt og peber. Lav en bund med kartofler i et fad og læg de marinerede ribben ovenpå kartoflerne og stil fadet i ovnen. Ekstra tips: drys med korianderfrø før servering for et friskt og sprødt twist.
Trin 1
Start med at fjerne overskydende fedt fra lammekoteletterne. Læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt, peber, rosmarin, timian, olivenolie og citronskræl. Mariner lammekoteletterne i en halv time.
Trin 2
Fortsæt med at skrælle kartoflerne og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad. Læg de marinerede lammekoteletter ovenpå kartoflerne og krydr med salt, olivenolie og peber.
Trin 3
Sæt fadet i ovnen på andet niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 180 °C. Stegetid: 44 min.
Relaterede opskrifter
Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereAsado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere