Stegte lammekoteletter

Stegte lammekoteletter

Lam er blandt det mest velsmagende kød, og derfor vækker lammekoteletter altid glæde ved middagsbordet, når du samler venner og familie.

Fjern overskydende fedt fra lammekoteletterne, og mariner kødet i krydderurter, olie, salt og peber. Lav en bund med kartofler i et fad og læg de marinerede ribben ovenpå kartoflerne og stil fadet i ovnen. Ekstra tips: drys med korianderfrø før servering for et friskt og sprødt twist.

  • TILBEREDNINGSTID : 44 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 500 g lammekoteletter
  • 2 kviste timian
  • 3 kviste rosmarin
  • 300 g kartofler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 citronskræl
  • 40 g ekstra jomfruolivenolie
  • sort peber
  • salt
Ingredienser - Stegte lammekoteletter
Forberedelse
Forberedelse - Stegte lammekoteletter

Trin 1
Start med at fjerne overskydende fedt fra lammekoteletterne. Læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt, peber, rosmarin, timian, olivenolie og citronskræl. Mariner lammekoteletterne i en halv time.

Trin 2
Fortsæt med at skrælle kartoflerne og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad. Læg de marinerede lammekoteletter ovenpå kartoflerne og krydr med salt, olivenolie og peber.

Trin 3
Sæt fadet i ovnen på andet niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 180 °C. Stegetid: 44 min.