En farverig ret med smag af Asien i en lækker udgave med grøntsager og ingefær. Server som appetitvækker eller som hovedret sammen med kogt ris.
Bland ananas i en blender og krydr med smør, dild, ingefær, salt og peber. Mariner svinekødet i denne blanding og sæt kød og ananas på spyd. Steg i ovnen og server med skyen. Et ekstra tip: tilsæt en skefuld kokosmælk til skyen før servering.
Trin 1
Skræl ananassen, og skær den i små stykker, kom den i en højt glas og blend, til blandingen er jævn. Si blandingen og hæld saften i et ildfast fad. Tilsæt smeltet smør, den skyllede og hakkede dild og revet ingefær. Pisk det godt sammen.
Trin 2
Skyld og skær squash, peberfrugter og cherry tomater i små terninger. Fjern overskydende fedt fra svinekødet og skær det i små terninger. Sæt skiftevis kød og grøntsager på spyddene. Læg spyddene i et ildfast fad, og kom ananasbladningen oven på.
Trin 3
Sæt fadet i ovnen på tredje niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 200 °C. Stegetid: 25 min.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereTynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere