Svinespyd med ananas

Svinespyd med ananas

En farverig ret med smag af Asien i en lækker udgave med grøntsager og ingefær. Server som appetitvækker eller som hovedret sammen med kogt ris.

Bland ananas i en blender og krydr med smør, dild, ingefær, salt og peber. Mariner svinekødet i denne blanding og sæt kød og ananas på spyd. Steg i ovnen og server med skyen. Et ekstra tip: tilsæt en skefuld kokosmælk til skyen før servering.

  • TILBEREDNINGSTID : 25 min
  • FORBEREDELSESTID : 20 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 400 g Svinekød
  • 380 g ananas
  • 80 g squash
  • 70 g rød peberfrugt
  • 70 g Gul peberfrugt
  • 8 cherry tomater
  • 8 g frisk ingefær
  • 12 g smør
  • 8 g dild
  • peber
  • salt
Ingredienser - Svinespyd med ananas
Forberedelse
Forberedelse - Svinespyd med ananas

Trin 1
Skræl ananassen, og skær den i små stykker, kom den i en højt glas og blend, til blandingen er jævn. Si blandingen og hæld saften i et ildfast fad. Tilsæt smeltet smør, den skyllede og hakkede dild og revet ingefær. Pisk det godt sammen.

Trin 2
Skyld og skær squash, peberfrugter og cherry tomater i små terninger. Fjern overskydende fedt fra svinekødet og skær det i små terninger. Sæt skiftevis kød og grøntsager på spyddene. Læg spyddene i et ildfast fad, og kom ananasbladningen oven på.

Trin 3
Sæt fadet i ovnen på tredje niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 200 °C. Stegetid: 25 min.