Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili

Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili

Pizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.

Rul dejen meget tyndt ud, og læg den på en bageplade, beklædt med bagepapir, og dæk den med tomatsovs, bacon, skalotteløg, salvie og chili. Dryp med lidt olie og bag den. Et ekstra tip: krydr med krydderolie for mere smag.

  • TILBEREDNINGSTID : 20 min
  • FORBEREDELSESTID : 15 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Lav
Ingredienser
  • 500 g dej
  • 400 g tomatsauce
  • 350 g skalotteløg
  • 80 g røget bacon
  • 1 tsk. frisk chili
  • 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 blade salvie
  • peber
  • salt
Ingredienser - Tynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Forberedelse

Trin 1
Forbered dejen og rul den ud med en kagerulle. Pil skalotteløget og skær den i tynde ringe sammen med chili, og læg det i en lille røreskål. Krydr med olivenolie, peber, salt og skyllede salvieblade.

Trin 2
Læg dejen på bagepladen, kom tomatsovs og skiveskåret bacon ovenpå. Drys pizzaen med krydderier og tilsæt skalotteløg.

Trin 3
Sæt bagepladen i ovnen, og vælg den konventionelle opvarmningsfunktion. Temperatur: 200 °C. Bagetid: 20 min.