Pizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Rul dejen meget tyndt ud, og læg den på en bageplade, beklædt med bagepapir, og dæk den med tomatsovs, bacon, skalotteløg, salvie og chili. Dryp med lidt olie og bag den. Et ekstra tip: krydr med krydderolie for mere smag.
Trin 1
Forbered dejen og rul den ud med en kagerulle. Pil skalotteløget og skær den i tynde ringe sammen med chili, og læg det i en lille røreskål. Krydr med olivenolie, peber, salt og skyllede salvieblade.
Trin 2
Læg dejen på bagepladen, kom tomatsovs og skiveskåret bacon ovenpå. Drys pizzaen med krydderier og tilsæt skalotteløg.
Trin 3
Sæt bagepladen i ovnen, og vælg den konventionelle opvarmningsfunktion.
Temperatur: 200 °C. Bagetid: 20 min.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere