Vandbakkelser med creme

Vandbakkelser med creme

Vandbakkelser, eller Walesboller, med creme er ren forkælelse. Den kan fyldes med enten en sød creme eller bær.

Man skal være meget opmærksomhed, når man tilbereder vandbakkelser. Bring smør, vand, sukker, saltfedtstof og vand i kog. Tag gryden af varmen og tilsæt sigtemel. Rør til dejen slipper ske og gryde, og pisk æggene let sammen et ad gangen. Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose. eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer.

  • TILBEREDNINGSTID : 30 min
  • FORBEREDELSESTID : 25 min
  • SVÆRHEDSGRAD : Mellem
Ingredienser
  • 75 g smør
  • 2 æg (mellemstørrelse)
  • 100 g Mel
  • 1 spsk. Flormelis
Ingredienser - Vandbakkelser med creme
Forberedelse
Forberedelse - Vandbakkelser med creme

Trin 1
Skær smørret i små stykker. Kom det i en lille gryde, tilsæt vand, sukker og en knivspids salt. Bring blandingen i kog. Sluk for varmens, så snart blandingen koger. Tilsæt melet og rør med et piskeris. Undgå klumper.

Trin 2
Kom blandingen i en røreskål

Trin 3
Tilsæt æggen et ad gangen. Kom først det næste æg i, når det første er helt pisket sammen. Pisk grundigt med et piskeris

Trin 4
Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose. eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer.

Trin 5
Sæt fadet i ovnen på tredje niveau. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 180 °C. Stegetid: 30 min.