Vandbakkelser, eller Walesboller, med creme er ren forkælelse. Den kan fyldes med enten en sød creme eller bær.
Man skal være meget opmærksomhed, når man tilbereder vandbakkelser. Bring smør, vand, sukker, saltfedtstof og vand i kog. Tag gryden af varmen og tilsæt sigtemel. Rør til dejen slipper ske og gryde, og pisk æggene let sammen et ad gangen. Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose. eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer.
Trin 1
Skær smørret i små stykker. Kom det i en lille gryde, tilsæt vand, sukker og en knivspids salt. Bring blandingen i kog. Sluk for varmens, så snart blandingen koger. Tilsæt melet og rør med et piskeris. Undgå klumper.
Trin 2
Kom blandingen i en røreskål
Trin 3
Tilsæt æggen et ad gangen. Kom først det næste æg i, når det første er helt pisket sammen. Pisk grundigt med et piskeris
Trin 4
Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose. eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer.
Trin 5
Sæt fadet i ovnen på tredje niveau. Vælg den ønskede varmluftkonvektion. Temperatur: 180 °C. Stegetid: 30 min.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereTynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere