Yakitori betyder grillet kylling på japansk. I dag dækker det også over de mange retter, der består af minispyd med kød eller fisk, der ser lækre ud og er perfekt til en lækker appetitvækker.
Læg først kyllingebrysterne i en skål i en marinade med sojasauce, sake, brun farin og skyllet, hakket purløg. Lad kyllingebrysterne marinere i cirka 2 timer, og skær den derefter i tern og sæt dem på spyddet. Et ekstra tips: tilsæt nogle dråber Worcestershire Sauce og et stænk Tabasco, mens kyllingebrysterne marinerer.
Trin 1
Skær kyllingebrysterne i små tern, læg dem i et fad og dæk dem med marinaden af sojasauce, sake, skyllet, hakket purløg og rørsukker. Lad kødet marinere i 2 timer.
Trin 2
Sæt kødterningerne på spyddene efter marineringen. Læg spyddene på en bageplade.
Trin 3
Sæt fadet i ovnen på andet niveau. Vælg den konventionelle opvarmningsfunktion Temperatur: 210 °C. Stegetid: 15 min.
Relaterede opskrifter
Asado kalvespidsbryst i chimichurri-sauce
Mellem - Forberedelsestid 55 minAsado kalv er en typisk argentinsk ret, og den chimichurri-sovs, der hører til, giver retten et stærk og velsmagende twist. Traditionen er, at retten serveres på et fad, der holdes varm over kul: derhjemme kan du opvarme fadet i ovnen et par minutter før servering.
Læs mereTynd, sprød pizza med bacon, skalotteløg og chili
Lav - Forberedelsestid 15 minPizza er synonymt med det italienske køkken og er både kendt og populær over hele verden. Denne opskrift er uden mozzarella, og er ideel til mennesker med laktoseintolerans, men den smager stadig utrolig godt.
Læs mereÆbletærte
Lav - Forberedelsestid 45 minIntet kan måle sig med duften af nybagt æbletærte. De søde æbler, med et låg af sprød dej og ofte serveret med vaniljeis, er en klassisk amerikansk dessert. Denne tærte skal nok vække jubel hos både børn og vokse, og blive en populær dessert til festerne.
Læs mere