Die Nr.1 für
Spulen & Trocknen
in nur 1 Stunde!*

* Im “1 Hour wash & dry”-Programm. Beim “1 Hour wash & dry”-Programm ist die PowerClean+ Funktion nicht verfügbar.

PowerClean+ fjerner meget genstridigt snavs.

Enestående højtryksdyser fjerner selv det allermest genstridige snavs fra opvasken. På denne måde sparer du tid, vand og energi.

PowerDry tørrer selv plast ualmindelig godt.

Uden eftertørring. I løbet af kun 1 time* tørres plastdele og glas ualmindelig godt.

A+++ yder mere og forbruger mindre.

Med vores opvaskemaskiner med energieffektivitetsklasse A+++ sparer du op til 20 % energi (sammenlignet med en opvaskemaskine fra Bauknecht med energieffektivitetsklasse A+) og holder på denne måde dit strømforbrug på et konstant lavt niveau.

Den nye opvaskemaskine fra Bauknecht – et multitalent med mange innovative detaljer.

Du kan fremover droppe den tidskrævende manuelle eftertørring og spare vand og energi! Nyd samtidig den maksimale fleksibilitet, når opvasken kommes i opvaskemaskinen, og glæd dig over det udsædvanlige design.

Se videoen

Kvalitet og innovation
i detaljer

Gå på opdagelse blandt udvalgte detaljer af Bauknechts opvaskemaskine med teknologierne "PowerDry" og "PowerClean+" ved at bevæge musen hen over grafikken.

x

ProSpace bestikbakke leverer mere plads og komfort ved opvaskning

Bestikbakken kan nemt justeres og fjernes. Der er plads til 13 kuverter. Designet til længere knive, skeer og køkkenredskaber.

x

fleksibel interiør, kvalitets materialer

Vores Opvaskemaskiner er karakteristiske med deres høje udstyrskvalitet og optimale muligheder der sikrer plads til stor gryder og stegepander. Takke være den individuelle og justerende bur system med sex foldbare områder i den øverste kurv og fire i bunden. En innovativ løsning til bestik. Mere fleksibilitet til alle behøv.

x

Hygiejne + System- rent og antibakterielt

Den geniale kombination af unik hygiene + aktivfilter med antibakteriel belægning og specielt Hygiene + skylnings program fjerner skadelige bakterier. Det sker miljøvenligt, ved brug af høj naturlig varme.

x

Power Clean + Perfekt rensning uden forvask

Den unikke og patenterede højtryksdyse på bagsiden af opvaskemaskinens indervæg sikrer at de mest snavsede køkken- redskaber bliver vasket helt rene. Det sker med samme vandforbrug som normalt. Selv fastbrændte madrester i store gryder eller store køkkenredskaber som f.eks. bageplader bliver perfekt vaskede.

x

Multi Zone- Smart skylning i lille format

Den speciale multi-zones rensnings funktion gør det muligt at styre opvasken selektivt både i den øvre eller nedre del af din Bauknecht opvaskemaskine. Du kan vaske mindre mængder af opvask, men også sejlivede madrester helt rene af potter og pander, og stadig sparer på el og vand.

** Im Vergleich zu einer Bauknecht Spülmaschine der Energieeffizienzklasse A+.***